16.12.2011 - Turnaj v Nezvěsticích

Vánoční turnaj v kin - ballu
V pátek 16. prosince 2011 odpoledne se konal na naší škole vánoční turnaj v kin-ballu, sportovní hře, kterou jsme začali hrát nově v letošním školním roce a jsme pilotní školou tohoto rychle se rozvíjejícího sportu. Paní učitelka Matasová se 1. prosince zúčastnila semináře v Praze pod vedením kanadského lektora. P. J. Hamela, předsedy světové federace kin-ballu IKBF.
Sport získává i na naší škole na popularitě a hrajeme ho prakticky ve všech třídách. Protože je na škole sport oblíbený, rozhodli jsme se uspořádat vánoční turnaj.
Do něho se přihlásilo sedm družstev a sehrály se čtyři zápasy ve zkráceném čase 15 a 20 minut, neboť nás trochu tlačil čas.První tři zápasy určily vždy jednoho vítěze, který postoupil do finále.Z prvního zápasu vyšli vítězně chlapci 5.tř., z druhého chlapci 7.tř. a ze třetího chlapci 9.třídy. Poměr sil ve finále byl trochu nevyrovnaný, neboť se spolu utkaly věkově různé skupiny. Nejmladší páťáci se však staršího soupeře ani trochu nezalekli,hráli bojovně, obětavě a s chutí.Získali stejný počet sedmnácti bodů jako měli žáci 7. tř. . Vítězně z turnaje odešlo družstvo chlapců z 9.tř., které získalo 25 bodů.
Vítězný tým hrál ve složení Marek Hasch, Vojta Zadňančin, Pavel Vyskočil, René Fišer. Kromě pěkných sportovních výkonů je třeba vyzdvihnout i fakt, že děti si na sport udělaly čas ve svém volnu a věříme, že nelitovaly.

Fotogalerie z turnaje

Tisknout




© 2024, Český svaz Kin-ballu – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing